Spiżarka
stoły rozkładane cateringowe
MaxFliz
W twoim małym ogródku rośnie wiele warzyw i drzew owocowych.
Jesienią razem z bliskimi robicie przetwory na zimę, aby w okresie mrozów zaopatrzyć osłabiony organizm w potrzebne witaminy.
Słoików wychodzi kilkadziesiąt, a kuchnia jest za mała by pomieścić wszystkie przetwory.
W mieszkaniu nie masz miejsca, które mogłoby służyć do przechowywania zapasów na zimę.
Nie musisz się już więcej martwić, niewielkim nakładem pracy możesz zagospodarować pomieszczenie, w którym będą przechowywane wszystkie zimowe zapasy.
Spiżarka to bardzo ważne miejsce w domu dobrej gospodyni, która dba o to by szafki zawsze były pełne przepysznych domowych wyrobów.
Urządzając własne cztery ściany nie można wiec o niej zapomnieć.
Konfitury, dżemy czy nalewki dziadka potrzebują chłodnego, zaciemnionego miejsca, w którym będą mogły dojrzewać, a następnie cieszyć podniebienia degustatorów.
W spiżarni musi znaleźć się drewniany, wysoki regał, który powinien być dobrze przymocowany do ściany, by bezpiecznie mogły leżakować i nabierać smaku różne wyroby.